Utilaje De Fasonare

Puneri în funcțiune și training

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu utilajul de fasonare, instalarea precum și înțelegerea adecvată al acestuia și a software-ului care îl însoțește este obligatorie.

Puneri în funcțiune

Punerea în funcție a unui utilaj de fasonare beton nu este un lucru simplu, iar o greșeala vă poate costa imens, de la pierderi financiare la pierderi mult mai grave. 

Prelucrarea oțelului beton poate genera temperaturi foarte ridicate, iar dacă căldura generată nu este luată în calcul, este posibil să observați o distorsiune și o reducere a rezistenței la coroziune în produsul final.

Vibratile sunt alt element care trebuie luat în considerare, un utilaj de fasonare poate provoca vibrații extinse.

Vibrațiile vă pot deteriora produsul final și în același timp uzează utilajul. 

Cunoașterea materiei prime este iarăși importantă, fiecare aliaj de oțel este puțin diferit iar utilajul trebuie ajustat  pentru a  răspunde mai bine caracteristicilor cerute. 

Pentru a minimiza riscul și a vă asigura ca utilajul dvs. de fasonare are un început excelent, vă recomandăm serviciul nostru de punere în funcțiune care a fost perfecționat în cei peste 10 ani de experiență. 

Training / Instuire

A avea angajați instruiți în operarea corectă a utilajelor este mai mult decât un moft, este o necesitate.

De aceea oferim sesiuni complete de instruire pentru operatorii de utilaje de fasonare cu scopul ca acești să opereze  mașina cât mai eficient posibil, oferim atât detaliile tehnice (teoretice) ale mașini cât și practică pe mașina. 

Programul nostru de instruire se adaptează la nivelul de experiență a operatorului și o persoană cu experiență pe alt tip de utilaj de fasonare o sa aibă o sesiune de pregătire mai avansată și posibil mult mai scurtă decât o persoană care nu a lucrat niciodată pe un utilaj de fasonare.

În funcție de disponibilitatea persoanei care trebuie instruită,  această poate să fie pregătită la sediul nostru, pe un utilaj disponibil, sau la locația dumneavoastră.

Instruirea operatorului constă din trei părți principale: înțelegerea utilajul, a software-ul și operarea acestuia

Aveți întrebări?
Sunați-ne acum!

0769 259 272 0763 300 140

Ofertă pe e-mail

Aveți nevoie de o ofertă, detalii tehnice sau asistență?

Vă stăm la dispoziție la următoarea adresă de e-mail. .

image

Arătăm operatorului caracteristicile specifice ale anumitor procese, cum ar fi tăierea, găurirea, sau perforarea. Instruim operatorul despre cum a fost conceput utilajul și prezentăm opțiunile acestuia, instrucțiunile de siguranță și tehnologiile disponibile.

image

Ii prezentăm operatorului software-ul utilajului de fasonat. Subiectele cheie care sunt discutate sunt structura, programarea geometrilor pieselor de prelucrat și importarea pregătirii fișierelor tehnice. Se oferă o instruire specifică software-ului care este prezent pe utilajul pe care operatorul o va folosi.

image

Asistăm operatorul să realieze produse cu utilajul de fasonat. Subiectele cheie care sunt discutate în acest pas sunt funcționarea tehnică a utilajului de la electricitate și materii prime la produsul final precum și respectarea regulile de siguranță.

În funcție de brand-ul de utilaj de fasonare ales sesiunile pot conține și alte părți.
Suntem autorizați și avem peste 10 ani de experiență în acest domeniu, tocmai de aceea suntem aici să vă oferim experiența și know-how-ul de a face dintr-un aparat de fasonare, un proces cât mai optimizat.