Utilaje De Fasonare

UDF

De peste 10 ani ajutăm oamenii să armeze structurilor de rezistenta cu oțel beton de calitate, de la șantiere industriale imense la locuințe private modeste.
iconCine sutenm

Despre UDF

UDF este o marcă Istrate General Construct SRL iar UDF inseamnnă mașini și soluții controlate CNC pentru industria de fabricare și fabricare a oțelului beton de peste 10 ani. Ne dezvoltăm continuu, oferind în același timp o experiență completă clienților noștri pentru a le satisface nevoile din acest domeniu

Alături de clienții noștri facem față provocărilor  și găsim o soluție potrivită. Indiferent dacă vorbim despre solicitări complexe sau elemente banale, oferim 100% iar acest lucru se poate vedea la rezultatul final și în recenziile primite după finalizarea lucrărilor. 

Realizarea de produse de calitate este mândria și specialitatea noastră de-a lungul anilor.  Ori de cațe ori lucrăm la ceva ne asigurăm că rezultatul final este ceva de care suntem mulțumiți,  iar în felul asta avem și clienți mulțumiți. Printr-un serviciu de mentenanță și asistentă combinat cu expertiza noastră și gradul înalt de automatizare și flexibilitate în utilajele și soluțiile noastre, vă permitem să vă îmbunătățiți performanța și să excelați în domeniul dumneavoastră . 

image
10 +
ANI DE EXPERIENȚĂ
image
500 +
DE COMENZI INDEPLINITE
image
300 +
DE CLIENȚI FERICIȚI
iconHaideți să vorbim

Aveți un proiect în minte?

  image

  Depozit Prahova

  Parc Industrial Bărcănesti
  W323+4P8 Ploiești

  image

  E-mail

  office@utilajedefasonare.ro

  image

  Telefoane

  0769 259 272
  0784 490 378

  icon

  Incă nu sunteți convins?

  Alegeți să discutați cu un reprezentant UDF,  care să vă ofere o soluție personalizată nevoii dumneavoastră, fără obligații.